Del Share on Facebook

Om MTDK A/S

AMT Trailere er blandt Skandinaviens absolut førende inden for trailere, herunder anhængere, påhængsvogne, sættevogne, kærrer m.v. til vognmænd og transportører. AMT Traileren kører med en bred variation af gods til brug i industrien, landbruget, byggeri- og entreprenørbranchen og fiskerisektoren.

”Fortæl os, hvad du har brug for – så laver vi det.”

Sådan opstod virksomheden i 2005 ud fra kundens behov, og sådan er den drevet siden.


Når traileren eller påhængsvognen passer til formålet, gavner det vognmandsforretningen. Der er sjældent en god idé at køre med en tom vogn, eller at køre mange gange, hvis mindre kan gøre det. Derfor sætter vi os ind i din virksomhed og rådgiver dig til et køb, der i mange tilfælde kan give gode, kontante besparelser.


Mere end 130 trailer-modeller er udviklet af grundlægger Morten Tang ofte i tæt samarbejde med tekniske medarbejdere og også med kunder samt leverandører.


AMT Trailer er et dansk design, der virker, produceret ved håndplukkede europæiske leverandører og fuldendt på vores eget værksted i Randers.


En AMT Trailer holder bedre og længere, ganske enkelt fordi den repræsenterer markedets bedste kvalitet!

 

Fakta

MTDK A/S er etableret i 2005 af indehaver Morten Tang på Engelsholmvej i det sydlige Randers. I 2013 kom leder af teknisk afdeling, Jørgen Richter, ind i ejerkredsen med 10 procent.


Den første produktionshal er løbende blevet suppleret med flere og omfatter i dag administration, værksted, lager og produktionshaller. MTDK råder over 12.000 m2 med central beliggenhed tæt på E45.


Med Morten Tang i spidsen beskæftiger virksomheden i dag ca. 30 medarbejdere, herunder 2-3 ingeniører. I 2015 leverede MTDK ca. 400 AMT Trailere til kunder i Danmark, Sverige og Norge.