Del Share on Facebook

MTDK Service

En kerneydelse

MTDK-SERVICE

Vi værner om vores kunder med 24 timers nødservice i hele Europa - i hele garantiperioden samt ved servicehjælp i produktets levetid. MTDK A/S lægger stor vægt på, at vores kunder altid kan blive hjulpet med service og nødreparationer i hele Europa, såfremt der skulle opstå problemer i reklamationsperioden på 12 måneder fra første leveringsdag.

Udover vores eget værksted i Randers og et fast net af samarbejdspartnere i Danmark, har MTDK A/S gennem European Breakdown Service lavet et nødserviceprogram for hele Europa med 24 timers vagtcentral, hvor man kan blive hjulpet 365 dage om året i hele Europa og Skandinavien.

 

Tilknyttede værksteder/samarbejdspartnere i Skandinavien gennem European Breakdown Service:

  • Danmark 611 værksteder
  • Norge 514 værksteder
  • Sverige 1124 værksteder
  • Finland 288 værksteder

 

Find et værksted hos en servicepartner her.

Udlevering af kortet

Ved udlevering af alle nye AMT produkter udleveres et nødservicekort tilhørende det enkelte køretøj med identifikationsnr. på bagsiden. Ved nødservice, normal reklamation eller reparation om dagen henvender man sig altid til MTDK A/S på telefon +45 87 10 00 36.

 

Brug af kortet

Udover normal åbningstid eller hvis man ikke kan komme i kontakt med MTDK A/S ringes der på nødtelefon nr. +45 70 23 70 43, hvor man skal oplyse det personlige kundenr, der står på kortet, samt oplysninger om det opståede problem, registeringsnummer, kundenavn, telefonnummer og geografisk placering med mere.

 

Udførelse af nødservice

MTDK A/S vil med kort varsel henvise til nærmeste værksted eller fremsende en servicevogn, der kan yde den nødservice, der er brug for, således at man nemt, hurtigt og smertefrit kan komme videre med sin transport.