Del Share on Facebook

MTDK kvalitet

Et stærkt koncept, som løser opgaven og giver optimal udnyttelse af køretøjet, det er kvalitet.

Kvalitet er endvidere, at din transportenhed er robust og holdbar samt, at du selv i stor udstrækning kan holde den kørende med let og hurtig adgang til reservedele.


Med en AMT Trailer får du det bedste udstyr, i vid udstrækning produceret af de bedste komponenter og lakeret med den mest holdbare maling (>160 my). Fokus er på brug af komponenter, der er tilgængelige over alt i Norden til en fornuftig pris.


Hos MTDK har vi igennem de seneste ti år udviklet en række standardtrailere, som dækker langt de fleste behov. Specielle krav og ønsker har vi også lang tradition for at løse i tæt samarbejde med kunde og leverandør.


"En kunde der bor i Midtnorge skal også have mulighed for at købe en reservedel til fornuftig pris, så han hurtigt kan køre videre. Derfor er alle vores komponenter standardkomponenter.” Indehaver Morten Tang.


”Vi anvender udelukkende de bedste komponenter fra leverandører som BPW, SAF-Holland, Wabco, Knorr, Hella og Jost.”


Trans Inform skriver i 2014: ”AMT betonmixertrailer har et højt finishniveau, og alt er lavet så hensigtsmæssigt som muligt, samtidig med at designet også holder en flot nordisk standard. Bagenden er en typisk nordisk version med fire runde trekammer-diodelamper, som sikrer masser af lys, og nederst er der sluttet af med en flot underkøringskofanger.”


Læs også artiklen ”Kunsten at bygge en trailer” (fra Transportmagasinet.dk 6. jan 2016).