Del Share on Facebook

Historien om MTDK

MTDK er en virksomhed drevet frem af høj faglighed, sund fornuft og kontrolleret vækst. Med en betydelig markedsandel efter 15 år i Danmark, vil der i fremtiden fortsat være fokus på at udvikle og producerer de mest solide og innovative køretøjer til den danske og skandinaviske transport branche. ”Der skal fokus på det, vi er gode til, og samtidig er vores mål at gøre kunderne til ambassadører, blandt andet ved at have blikket skarpt rettet på kvaliteten og leveringsevnen.” Vi vil ved MTDK A/S bestræbe os på at kunne imødekomme de hurtigt skiftende behov ved at lagerføre et bredt udvalg af vores standard produkter som vi tilpasser til den enkelte kunde. Vi vil også gerne være interessante for dig som kunde når du skal have et hurtigt standard køretøj på gaden.!!

Om Morten Tang

Vognmandssønnen fra Laurbjerg, årgang 1966, har fået lastbilerne ind med modermælken. Hver eftermiddag efter skole blev der skruet, hamret og banket i faderens biler. Og var det ikke nok, gik han ind til naboen, som var både onkel og ejer af et karrosseriværksted. Herfra fortsatte turen ud i verden med forskellige kasketter på inden for branchen, som henholdsvis værkfører, tekniker, karrosseribygger, sælger og indkøber, inden han i 2005 etablerer MTDK A/S.

Jeg ved, hvordan det skal se ud og virke.” Sådan siger Morten Tang om AMT Trailerne. På leverandørbesøg går han heller ikke i vejen for at træde til og vise, hvordan det skal gøres. Selvom han i dag primært beskæftiger sig med udvikling, kan han håndværket til fingerspidserne.


For Morten Tang har det altid handlet om at finde anderledes løsninger, der er smartere og bedre end de eksisterende samt løsninger, der tilfører noget nyt.


Dette innovationsgen har blandt meget andet resulteret i udvikling af 4-akselede tiptrailere i forskellige udførsler, tilpasset transport af sten, grus, korn, roer m.v. En af markedets absolut mest populære tiptrailere i et enestående dansk design, der konstant tilpasses og justeres for at optimere trailerens brugsværdi.


Drømmen er, at MTDK kan køre egenhændigt via dedikerede medarbejdere. Dette er en kultur, der har præget trailervirksomheden fra dag ét, og som hver enkelt medarbejder tager på sig – medejer og afdelingsleder Jørgen Richter siger: ”Jeg har kendt Morten i 21 år, vi har arbejdet sammen i tusindvis af timer, vi forstår hinanden uden en hel masse snak.”


Det er Morten Tangs holdning, at ansatte i denne kaliber er med til at bygge forretningen op, og derfor også skal have noget retur i form af et medejerskab. I 2013 bliver dette gjort til virkelighed, idet Jørgen Richter indtræder som medejer med 10 procent.


Ingen tvivl om, at fabrikant Morten Tang med sit firma MTDK A/S altid har gang i nogle nye opbygninger og vogntyper, og mulighederne omsættes til praksis.” Journalist og redaktør Finn Bjerremand, Trans Inform, 2014.