Del Share on Facebook

MTDK-kultur: Frihed & råderum

Grundlægger og indehaver Morten Tang er en flink mand. Det er han kendt for både i huset og blandt kunder, leverandører og samarbejdspartnere. MTDK er vokset omkring hans gøren og laden. Flere medarbejdere har været med helt fra begyndelsen og har fået lov at vokse med opgaven og virksomheden.

Et godt eksempel herpå er planlægger Jens ’Futter’ Nielsen, der har været med fra den spæde start, først som smed og i dag side om side med ingeniører i planlægningsafdelingen.

Stor frihed og råderum giver mulighed for at få ejerskab og for at udvikle sig fagligt og personligt.

 

”Man er filter for sin egen afdeling. Det er gode folk, vi har ansat, der kan klare sig selv.” Leder af teknisk afdeling Jørgen Richter.

 

”Vi er gode kollegaer. MTDK er et rart sted at være.”  Lone Storgaard Madsen, bogholder.

 

”Det er et godt sted at være, jeg snakker med alle på kryds og tværs.” Regnskabschef Tanja Andersen.

 

MTDK som arbejdsplads

Drivkræften i MTDK er gode, dygtige og motiverede medarbejdere. Derfor værnes der om et godt, sikkert og behageligt arbejdsmiljø, som blandt andet sikres ved fast at have emnet på dagsordenen samt via åben dialog i hele organisationen.

Arrangementer for personalet er præget af en fri, glad og smittende tone, hvor alle byder ind på tværs af afdelinger. Sidste fredag i hver måned starter vi grillen op til frokost. Personaleforeningen sørger for tre til fire arrangementer om året, fx 1. maj, en sommertur og den traditionelle julefrokost.

 

”Det er en gavmild virksomhed, der sørger for gaver til fx runde fødselsdage, familieforøgelse m.m. Det er rart, at man bliver bemærket.” Regnskabschef Tanja Andersen.

 

”Humoristisk sans er godt at have her. Det nytter ikke at være så sart, man skal være indstillet på, at det er en mandeverden med værkstedshumor.” Regnskabschef Tanja Andersen.